If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Аз пък днес помагах за смяната на бронята на твоята
Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over ((((( ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it... ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY... by RUBIG service
Вече няколко пъти Румен ремонтира колата ми и съм много доволен. Много е сериозен и държи на думата си. Вече съм убеден, че само той ще работи по автомобила ми.
Peugeot 607 2.7 HDI 204 hp
EX: Alfa Romeo 156 1.8 TS 144 hp ГИ
EX: Alfa Romeo 146 1.6 Boxer
И аз да си кажа малко мнението...
Такъв маняк станах със тая кола че не мога да я оставям на никой. Единствено на Румен имам доверие и той върши страхотна работа, хем бързо, хем качествено и да не кажа колко пъти ме спаси от беля.
Най важно за мен е че знам на кого да разчитам като имам нужда, на човек които си разбира и които е супер коректен.
То за това огримни благодарности кум тебе Румене !!
Alfa 166 2.4JTD 136hp + ксенон 4300к + добавен Cruise Control + нов държач за дясно задно стъкло + ново Турбо (оригиналното така че никъв ремап мимап) + интеркулер "тунинг" от Румен + ремонтирана ГНП + още много идей за подобрение
След седмица две ще пътувам до София.Дали Румбата ще може да ми смени тампоните на задното окачване на моето ГТВ ?Немисе купуват нови носачи,щото са си цифра .А да ме посъветвате за някои друг...Лисан,Екстриим сервиз...?Къде е правено и има ефект?В Русе сме големи 6матки...готините сервизи не им се занимава на дребно,искат цял носа4 и това е.А цени нещо?Благодаряви предварително!
Comment